Σωτήριος Α. Κωφίδης

Μαρία Γ. Δημοπούλου

Σπούδασε   Ηλεκτρολόγος   Μηχανικός   &  Μηχανικός   Η/Υ στο πανεπιστήμιο του Sunderland (Beng) και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο του Surrey (MSc) όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Επίσης είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" του Ανοιχτού Πανεπιστήμιου.


Aπό το 2005 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.


Eχει εργαστεί σε σημαντικές κατασκευα-στικές εταιρείες στην Αθήνα, όπως η ΤΡΙΚΑΤ ΑΕΚΤΕ (πρώην ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ), Μ&Κ ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ καθώς και στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών LCC Design & Deployment Services Ltd με πελάτες όπως WIND Hellas, ORANGE ROMANIA κ.α

Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Μ.Π. (MSc) με ειδίκευση στην Γεωπληροφορική.Από το 2008 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Έχει εργαστεί στην κατασκευαστική εταιρεία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ στην Αθήνα καθώς και σε τεχνικό γραφείο τοπογραφικών μελετών.

Έχει εργαστεί στην υπηρεσία δόμησης του Δήμου Άργους Μυκηνών παρέχοντας υπηρεσίες εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης τοπογράφου μηχανικού.

D-K_Logo.png